Foreningen

Foreningen Solvangen blev grundlagt ved stiftende generalforsamling d. 16. juni 2009. Den er placeret i det nordlige Solbjerg syd for Århus og består af 103 parcelhuse fordelt på otte storparceller.

Parcelforeningen Solvangen dækker adresserne Hasselvangen nr. 1-24, 26-68(lige numre) samt 225-281 & Solbjerg Hedevej 61-115 (også benævnt område IV eller storparcel 1-8 i Lokalplan 692 for Århus Kommune).

På kortet nedenfor kan du se yderligere detaljer (klik på billedet for en større udgave).

Parcelforeningen Solvangens geografiske udsnit

Navnet på foreningen – Parcelforeningen Solvangen – er en sammensmeltning af gadenavnene Solbjerg Hedevej og Hasselvangen.

Parcelforeningen Solvangen er medlem af Grundejerforeningen Hasselvangen i Solbjerg. Denne forening omtales som “den store grundforening” eller “den store forening” og omfatter 13 storparceller.

Den store forenings bestyrelse er sammensat af ejere af storparceller i de tilfælde, hvor der er tale om lejeboliger. Mens det for ejerboliger kun er bestyrelsesmedlemmer for de respektive foreninger, der kan blive medlem.

De mindre foreninger betaler kontingent til den store forening.

Den store forening varetager vedligeholdelse af fællesområder, herunder snerydning og grønne arealer.

Hvert enkelt forening i området har selv ansvaret for de veje og grønne områder, der hører under den enkelte forening. Inklusiv vedligehold, snerydning etc.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *