Trick-tyv på spil?

Info fra en beboer i området:

Igår (red: 27.03) aftes kl 19.00 kom der en nydelig ung, udenlandsk mand og bankede på vores dør og ville sælge os nogle oliemalerier. Han talte engelsk og var studerende i Århus.

Han var meget venlig og fortalte hvorfor han gik rundt og solgte billeder og sagde at han lige havde været inde hos naboen. Vi havde tilfældigvis gæster, og en af dem sagde at vi under ingen omstændigheder skulle lukke ham ind, da hendes nabo i Beder havde sagt, at hun havde talt med politiet om selv samme mand, da hun syntes han var lidt mistænkelig. Politiet havde bekræftiget hende i, at det var en god måde for tyve at komme indenfor og se “varerne an” inden et indbrud. Han kan jo gå rundt i alle rum og holde malerierne op på væggene, så “kunderne” kan se dem inden de bestemmer sig for et evt. køb. Det var netop det han foreslog os, men vi afslog ham.

Så dette er en advarsel til alle i området og i parcelforeningen. Sig det endelig videre til naboer og venner, så vi alle er bekendt med denne nye måde at tilsnuske sig indenfor. Jeg kommer også til at tænke på, at det jo snart er ferie tid og så har de jo god tid til at lave et indbrud i de huse de har været inde i. Så vær ekstra gode til at holde øje med hinandens huse mens I er på ferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *