Legepladser

Vi har spurgt kommunen om penge til anlæg af legepladser. Der er afsat 50.000 kr men der er i regi af grundejerforeningen, og dem bør vi jo nok have med på råd før vi når alt for langt med planlægningen. Helge foreslog at vi etablerede grundejerforeningen i løbet af efteråret

4 tanker om "Legepladser"

    • Helge Haubo er fra Århus Kommunes og han står for byggemodningen under det område, som hedder ‘Planlægning og Byggeri – Teknik og Miljø’. Han fungerer som kontaktperson i forhold til lokalplan 692 og i forhold til beplantningsplanen. Han var med til generalforsamlingen. Det var ham, som svarede på de mange spørgsmål.

  1. Hej Bestyrelsen

    Når / hvis der nedsættes en arbejdsgruppe vedr. legepladser vil jeg gerne være med. Jeg har en baggrund som certificeret legepladsinspektør fra Teknologisk Institut – og to piger der glæder sig meget til at få en legeplads tæt på.

    • Hej Rasmus. Det lyder super godt! På bestyrelsens vegne kan jeg godt sige, at du hermed er gjort til en del af arbejdsgruppen. Vi henvender os til dig efter sommerferieperioden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *