Sådan kommer legepladserne til at se ud

Her kan I se hvordan legepladserne kommer til at se ud:

Hjælp med at bygge vores legeplads

Nu er det endelig blevet forår og vi kan komme i gang med at bygge de to legepladser på vores fællesområde.

Byggeriet kommer til at foregå over to weekender, d. 14-15. april og d. 21-22. april.
Den første weekend graver og støber vi. Den anden weekend skal legepladserne samles og sættes op.
Arbejdet starter alle dage klokken 9 om morgenen. Hvor længe vi bliver ved afhænger af opgaverne, vejret m.m.

Vi har behov for hjælp til at

  • bygge legepladsen
  • stå for indkøb af øl, sodavand og pølser til grillen
  • stå for at grille pølser m.m.
  • bage kage

Vi vil bede jer tilmelde jer på de(n) dag(e) I kan, og samtidig skrive, hvad I gerne vil hjælpe med, hvor meget erfaring I har (håndværker, handyman eller grillmaestro) og jeres telefonnummer.

Tilmeld jer på dette link: http://www.doodle.com/eqgdu6hv3itisfhv

I kan tilføje oplysninger i kommentarfeltet nederst på tilmeldingssiden.

Bestyrelsen står i samarbejde med Bent Svit (Hasselvangen 26) for at koordinere arbejdet.

Mange hilsner

Bestyrelsen

 

Indbrud – Igen!

Tilbage i september måned havde vi indbrud i vores hus. Tyvene blev set af andre husejere i området, oplysningerne blev givet til politiet, dog uden pågribelse af tyvene. Udbyttet var heldigvis kun en computer, men skaderne på døre og gulve var værre.

Vi havde desværre igen i går indbrud i vores hus, de smadrede en terrassedør i stueplanet, kom ind og hentede så et møbel på 1 salen som det eneste.

Hvis der er nogen som har set noget, må I meget gerne kontakte os. Indbruddet har fundet sted mandag den 19 marts mellem 8-14 og foregik direkte ud til hovedvejen (omfarten) i Hasselvangen.

Vi vil meget gerne opfordre folk til at reagere hvis de ser noget mistænkeligt, holdende biler eller lignende. Vi kan se i haven at de har parkeret midt på vejen og løbet over plænen ved højlys dag.

Med venlig hilsen

Solveig og John Lund, Hasselvangen 12.

 

Telefonchikane

Er der andre, der har oplevet lummer telefonchikane? Onsdag eftermiddag den 7.3. kl ca. 14:20 løb jeg rundt hjemme, og havde travlt fordi jeg skulle nå et tog. Jeg fik en opringning fra et ukendt nummer, og derefter en sms fra en afsender, jeg ikke kender. Det, der stod i den, skulle tydeligvis fortælle mig at afsenderen kunne se mig inde i huset, hvad jeg lavede og at jeg ikke havde fået alt tøjet på endnu.Og han kendte mit navn…Creepy, egentlig. Nummeret tilhører en ansat hos et vognmandsfirma fra Sønderjylland. Min mand har ringet ham op og snakket med ham, men han opfører sig mærkeligt og siger at det var en fejl. Så inden jeg begynder at ringe til hans chef for at anmelde hans klamheder, vil jeg lige høre om der er andre, der har oplevet noget lignende?
Mvh Lotte Birkmose, Solbjerg Hedevej 113